Sportieve lijsttrekker

Ik ben Jan de Laat en politiek actief in Oisterwijk sinds 2012. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ben ik lijsttrekker en de kandidaat wethouder voor PrO. Sinds 1994 ben ik werkzaam binnen het Sociaal Domein en momenteel houd ik me bezig met de waarborgen van de privacy in de gemeente Veldhoven.

Naast mijn werk probeer ik fit te blijven door 4 a 5 keer per week te sporten. Ik tennis 2 keer per week (bij Sla Raak en in de hal in Moergestel bij Il Cuore) en volg 3 keer per week een Spinningles bij HealthCity Oisterwijk. Na het sporten vind ik ook het gezellig aan de ‘derde helft’ mee te doen, alhoewel dat de laatste tijd er regelmatig bij inschiet vanwege allerlei politieke activiteiten.

Samen met mijn vrouw Lia reis ik graag. Elk jaar proberen we toch wel twee keer op reis te gaan. We houden van luieren in de zon, wandelen, lezen, lekker eten en drinken, stadjes en dorpjes bezoeken. In 2016 hebben we een campertocht gemaakt door West-Amerika en de canyons bezocht en natuurlijk ook Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Maar onze voorkeur gaat uit naar de natuurgebieden. Dit jaar willen we een camperreis gaan maken door Noorwegen en Zweden om daar de natuur te bekijken.