Wil je ook komen genieten van onze mooie bossen en vennen onder professionele begeleiding van Frans Kapteijns en Magda Peeters?

Datum : 18 februari 2018
Locatie : parkeerplaats van Streekpark Klein Oisterwijk (1e oprit meteen na de beek)
Tijdstip : 9.45 uur
Duur : ongeveer 2 uur.

Na afloop trakteert het bestuur van PrO je op een lekker bakske koffie of thee.

Gevarieerde natuur

Magda en Frans nemen je mee de natuur in en laten je de mooi en gevarieerde natuur zien, die Oisterwijk rijk is. Overigens weten heel veel mensen, dat het hier heel mooi is, want de Oisterwijkse bossen staan op nummer 3 van de top 10 van mooiste bossen in Nederland en België. Natuurlijk moet daar veel voor gedaan worden, maar veel mensen beseffen dat niet. Magda en Frans zullen dat zeker uitleggen tijdens deze wandeling. Daarnaast gaan zij ook uitleggen hoe belangrijk de natuur voor onze gezondheid is. En…. wat we als burger moeten doen om de natuur in stand te houden.

Beide gidsen

Magda Peeters en Frans Kapteijns kennen de Oisterwijkse bossen en vennen goed. Frans is jaren boswachter geweest bij Natuurmonumenten en voorzitter van het B-team Oisterwijk, Magda is ook lid van het B-team en voorzitter van de Oisterwijkse Milieu Vereniging.  Alle twee staan ze op de kandidatenlijst van PrO voor de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart, traditiegetrouw is Frans weer de lijstduwer.

Zin in een mooie wandeling en wil je graag meer weten over de natuur in en om Oisterwijk, meld je dan aan via onderstaand formulier.

Je bent van harte welkom.

Aanmelden PrO wandeling