PrO is een actieve lokale politieke partij, opgericht door GroenLinks, PvdA en D66. PrO heeft de grootste fractie in de gemeenteraad van Oisterwijk (momenteel 5 zetels) en is sinds 2006 vertegenwoordigd in het gemeentebestuur.

PrO zet zich in voor een lokale samenleving waarin niemand aan de kant hoeft te staan, waarin de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen, waarin iedereen zich kan ontwikkelen en zichzelf mag zijn, waarin veiligheid en gezondheid worden beschermd en waarin wij duurzaam omgaan met onze omgeving.

PrO kan altijd steun en nieuwe inbreng gebruiken. Een sterke en enthousiaste achterban is de basis voor onze invloed in de gemeentepolitiek!

Als je PrO wil steunen met een lidmaatschap: graag!

Als je wil weten wat je binnen PrO zou kunnen doen, stuur dan een e-mail naar info@pro-oisterwijk.nl. Een van onze bestuursleden neemt dan contact met je op.

U kunt zich ook alleen aanmelden voor de PrO-mailinglijst. U wordt dan maandelijks op de hoogte gehouden van interessant nieuws. Rechts bovenaan deze pagina kunt u zich gemakkelijk aanmelden.

Lees hier ons huishoudelijk reglement.